Investeren in vastgoed met weinig geld

Basiskennis investeren

Hoe kan je investeren in vastgoed met weinig geld? Dat is een vraag die veel mensen me stellen.

Veel mensen dromen namelijk van het hebben van een tweede huis om te verhuren. Lekker elke maand de huur bijgeschreven krijgen op je bankrekening zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Wie wil dat nu niet?

Echter kan je wel investeren in vastgoed als je weinig geld hebt? Hoeveel geld heb je dan precies nodig om te kunnen investeren in vastgoed? En hoe doe je dat dan?

Dat zijn vragen die ik in deze blog post ga beantwoorden. In deze blog post ga ik het volgende behandelen:

Waarom investeren in vastgoed?

waarom investeren in vastgoed

Laten beginnen met het begin. Waarom investeren in vastgoed?

Zoals eerder aangegeven dromen veel mensen van een tweede huis kopen om te verhuren. Mensen zien dat rijke mensen rijk zijn geworden door te investeren in vastgoed en willen dat ook.

Investeren in vastgoed is namelijk een bewezen methode die mensen over de hele wereld financieel onafhankelijk heeft gemaakt. Als je verder kijkt naar de rijkste mensen op deze planeet dan heeft een groot percentage hiervan een vermogen opgebouwd door middel van investeren in vastgoed.

Zelf ben ik ervan overtuigd dat investeren in vastgoed de beste methode is om financieel onafhankelijk te worden. Ik ben hiervan overtuigd geraakt door het boek “Rich Dad Poor Dad” van Robert Kiyosaki.

Lees hier meer over in de blog post “Waarom investeren in vastgoed?“.

Weinig geld

weinig geld investeren in vastgoed

Een veel gezochte zoekterm op internet is “investeren in vastgoed met weinig geld“.

Waarom willen mensen toch graag investeren in vastgoed als ze weinig geld hebben?

Is het niet makkelijker om eerst te zorgen dat je er financieel gezonder voor staat voordat je gaat investeren in vastgoed? Of hebben deze mensen weinig geld en denken ze dat met investeren in vastgoed je veel geld kunt verdienen?

Laten we eerst kijken naar wat “weinig geld” is.

Wat is weinig geld?

Weinig geld is voor iedereen een ander bedrag. Wat voor de één weinig geld is kan voor de ander een groot bedrag zijn. Als je miljardair bent is €100.000 misschien weinig geld en als je een modaal inkomen hebt vind je €100.000 juist heel veel geld.

Kosten verlagen en inkomsten verhogen

Voor iedereen geldt hetzelfde basis principe. Als je weinig geld hebt zal je je uitgaven moet verlagen en je inkomsten moeten gaan verhogen. Ongeacht of je nu veel of weinig geld hebt is het altijd verstandig om naar je eigen inkomsten en uitgaven patroon te kijken.

Zelf ben ik van mening dat iedereen in staat moet zijn om minimaal 10% van zijn netto inkomen te kunnen sparen. Je kan bijvoorbeeld je maandelijkse uitgaven verlagen door:

 • Overstappen van energieleverancier; Een overstap van energieleverancier levert je al gauw een besparing op van €300 per jaar. Dat is max 30 min werk, dus snel verdient. Check hier wat het jou kan opleveren
 • Tweedehands spullen kopen; Of beter nog koop alleen spullen / kleding als je dit ook echt nodig hebt. Je kan bijvoorbeeld je oude kleding verkopen via vinted.nl ook kan je hier tweedehands kleding kopen.
 • Besparen op je verzekeringen; Check eens per jaar al je verzekeringen. Heb je ze nog nodig? Zijn er goedkopere verzekeringen?
 • Laat de auto staan; Ga eens wat vaker op de fiets ergens naar toe. Als je echt veel geld wilt besparen dan kan je ook je auto weg doen. Dat scheelt zo een paar honderd euro per maand!

Kortom als je de bovenstaande simpele stappen in de dagelijkse leven gaat toepassen zal je snel een mooi bedrag bij elkaar hebben gespaard om te kunnen investeren in vastgoed. Verder kan je op Bol.com verschillende boeken kopen over besparen.

Aangezien deze blog post gaat over “investeren in vastgoed met weinig geldga ik voor deze blog uit van een bedrag van €5.000 voor de definitie van “weinig geld”.

Ofwel kan je met een bedrag van €5.000 investeren in vastgoed?

GRATIS 12 STAPPENPLAN"Hoe te beginnen met investeren in Vastgoed"

Hoe kan je investeren in vastgoed?

Investeren in vastgoed in een heel breed begrip. Je kan op veel verschillende manieren investeren in vastgoed. Dat is maar goed ook! Zo is er voor ieder wat wils. In de basis kan je op twee verschillende manieren investeren:

 • Direct investeren in vastgoed; Hierbij koop je verhuurd of onverhuurd vastgoed met als doel dit te gaan verhuren. Met de maandelijkse huurinkomsten los je dan de vastgoedhypotheek op. De maandelijkse huurinkomsten leveren je maandelijkse cashflow op en na verloop van tijd stijgt de waarde van je vastgoedbelegging en bouw je vermogen op
 • Indirect investeren in vastgoed; Hierbij koop je een (klein) belang of aandeel in een vastgoed beleggingsfonds of een vastgoed ETF / indexfonds. Ook kan je investeren in vastgoed participatie fonds

Hieronder zal ik beide opties toelichten en aangeven of je deze vorm van investeren in vastgoed met weinig geld kan doen.

Direct investeren in vastgoed

 • Residentieel vastgoed; Ofwel normale woningen en appartementen, studentenhuizen, seniorenwoningen, etc. Hier vallen alle soorten vastgoed onder die verhuurd worden voor de bewoningen door mensen
 • Commercieel vastgoed; Dit is een heel breed begrip en hier vallen veel soorten van vastgoed onder. Denk bijvoorbeeld aan horecapanden, winkelpanden, bedrijventereinen en kantoorpanden
 • Garageboxen; Garageboxen zitten tussen residenteel vastgoed en commercieel vastgoed in. Tegenwoordig kan je garageboxen kopen met een eigen postadres. Je kan de garagebox als een eigen werkplaats / kantoor gebruiken

Alle soorten vastgoed kan je in onverhuurde staat (dus leegstaand) en verhuurde staat kopen.

Investeren in residentieel vastgoed

monopolie bordspel voor jong en oud_3

Wie vind het spel monopoly nu niet leuk? Investeren in vastgoed / panden kopen en die verhuren / meer panden kopen en die ook weer verhuren.

Dat is waar investeren in residentieel vastgoed in principe over gaat. Het kopen van woningen / appartementen en die vervolgens te gaan verhuren. Investeren in residentieel vastgoed is wat de meeste particuliere vastgoedbeleggers doen en heeft ook mijn voorkeur.

Reden hiervoor is dat het redelijk laagdrempelig is. Je niet al te veel risico loopt en je hier een mooi rendement mee kan behalen. Je kan beleggingspanden kopen en verhuren aan een specifieke doelgroep om zo een optimaal rendement te behalen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Kamers verhuren aan studenten; Lees in de blog post “Hoe kamers verhuren aan studenten?” hoe je dit het beste kunt aanpakken en welke rendementen je hier mee kunt behalen
 • Huis / appartement verhuren aan expats; Lees in de blog post “Huis verhuren aan expats” hoe je dit kunt doen en waar je op moet letten
 • Woningen verhuren aan senioren; De markt voor seniorenwoningen is groot en zal de komende tijd alleen maar toenemen. Kortom een ideale doelgroep om je beleggingspand aan te verhuren!

Wil je met je vastgoedbelegging een goed rendement behalen? Lees in de blog post “Minimaal bruto aanvangsrendement van 9%” hoe je minimaal een bruto aanvangsrendement van 9% kan halen!

Let op dat je voor het direct investeren in residentieel vastgoed minimaal 20% eigen vermogen moet kunnen inbrengen. Dus uitgaande van een beleggingspand van €150.000 zal je toch minimaal €30.000 aan eigen geld moeten kunnen inbrengen.

Dus als je met weinig geld (<€5.000) wilt gaan investeren in vastgoed zal je of moeten door sparen of op een andere manier moeten gaan investeren in vastgoed.

Investeren in commercieel vastgoed

investeren-in-commercieel-vastgoed

Met investeren in commercieel vastgoed kan je een mooi rendement behalen. Het rendement dan je kunt behalen met investeren in commercieel vastgoed is over het algemeen hoger dan voor residentieel vastgoed.

Echter let op ook de risico’s voor het investeren in commercieel vastgoed is hoger! Risico en rendement gaan namelijk hand in hand.

Kijk eens op de site van beleggingspanden.nl of te zien of er ook interessant commercieel vastgoed bij zit waar jij kunt investeren. Let wel op dat je met weinig geld (<€5.000) niet direct in commercieel vastgoed kunt investeren.

Investeren in garageboxen

Investeren in garageboxen is steeds meer op komst. Garageboxen kan je al kopen vanaf zo’n €15.000. Dit maakt garageboxen de goedkoopste vorm van direct investeren in vastgoed.

Je kunt garageboxen kopen via Funda.nl, bij belegggingspanden.nl of bij één van de vele aanbieders van garageboxen. Hieronder een paar bekende en landelijk opererende aanbieders van garageboxen:

Garagepark Nederland

garagepark nederland
Bron: Garagepark Nederland

Garagepark Nederland is de grootste aanbieder van garageboxen in Nederland. De garageboxen die Garagepark Nederland heeft zijn ook de meest luxe. De garageboxen hebben stroom en 4 elektrapunten per garagebox. Voor deze garagebox betaal je ook de hoogste VVE bijdrage. Let daar wel op!

Deze garagebox kan gebruikt worden voor opslag van spullen / gereedschap / auto, maar ook als een bedrijfsruimte. Dit geeft je als vastgoedbelegger dus de mogelijkheid om je garagebox voor verschillende doeleinden aan te bieden voor de verhuur. Momenteel hebben ze ongeveer 11 locaties in Nederland waar je kan beleggen in garageboxen.

Boxcomplex

boxcomplex

De garageboxen van Boxcomplex liggen bijna allemaal in Noord Brabant. De garageboxen zijn iets minder luxe, maar hierdoor zijn de servicekosten ook lager. Verder zijn het gewoon nette garageboxen die een goede verhuurbaarheid hebben. Als je zoekt naar beschikbare garageboxen zal je merken dat de garageboxen snel zijn uitverkocht. Ofwel er is grote vraag naar garageboxen!

Verder zijn er nog wat kleinere spelers op de markt (zoals Box XL en Boxx garageparken) die ook garageboxen aanbieders om in te beleggen.

Met een eigen inbreng van €5.000 kan je investeren in het aankopen van een garagebox voor de verhuur! Dus het is mogelijk om met “weinig geld” direct te investeren in vastgoed.

Lees hier meer over in de blog post “Is investeren in een garagebox interessant?“.

Indirect investeren in vastgoed

Naast direct investeren in woningen of winkelpanden kan je ook indirect investeren in vastgoed. Ook voor indirect investeren in vastgoed heb je veel verschillende opties. Zie hieronder een overzicht:

 • Vastgoed beleggingsfondsen; Er zijn op de beurs veel verschillende vastgoed beleggingsfondsen te vinden.
 • Index fondsen of ETF fondsen; Er zijn index fondsen of ETF die alleen beleggen in vastgoed
 • Meedervoort vastgoedfonds; Vastgoedfonds dat direct investeert in woningen voor de verhuur

Vastgoed beleggingsfondsen

Het is belangrijk om niet je geld in te zetten op één paard. Het spreiden van risico’s is altijd verstandig. Dat is gelijk het mooie van investeren in een vastgoed beleggingsfonds. Je kan bijvoorbeeld via DEGIRO al vanaf €100 gaan beleggen in een vastgoedfonds.

Zo kan je op een laagdrempelige manier voor weinig geld beginnen met investeren in vastgoed. Als je op deze manier elke maand een vast bedrag inlegt zal je zien dat dit over 10 jaar is gegroeid tot een mooi vermogen!

ETF fondsen

Als je risico’s wilt spreiden zijn index fondsen of ETF’s nog beter! Ook index fondsen of ETF’s kan je via DEGIRO al vanaf €100 aankopen! En ook hier geldt dat als voor een langere periode (>10 jaar) elke maand een vast bedrag inlegt dit zal aangroeien tot een mooi vermogen. Verder is het voordeel dat je hier makkelijk in en uit kan stappen EN je krijgt nooit te maken van gezeur van je huurders! Dat is toch ook wel een heel groot pluspunt moet ik toegeven!

Kortom je kan zeker met weinig geld investeren in vastgoed!

Let op: Met beleggen kunt u uw geld verliezen.

Meerdervoort vastgoedfonds

Bij het Meerdervoort vastgoedfonds kan je investeren in een fonds dat investeert in huurwoningen voor jong-werkenden, samenwonende stellen en woningdelers (studenten) in de Randstad. Dit “garantiefonds” biedt je de zekerheid dat er geen bankfinanciering aangetrokken wordt, waardoor je als investeerder het vastgoed volledig als onderpand hebt.

Zelf heb ik nooit geïnvesteerd in een Meerdervoort vastgoedfonds, maar het lijkt een goede optie voor als je met weinig geld wilt investeren in vastgoed. Ze bieden je een vast rendement van 5.2% per jaar. Voor sommige fondsen kan je al meedoen met een inleg van €1.000 en voor sommige fondsen is de inleg minimaal €100.000.

Risico’s spreiden bij vastgoedbelegging

Bij beleggen is spreiden van de risico’s uiterst belangrijk! Dat is gelijk één van de zwakke punten van investeren in vastgoed. Zeker als je ook nog eens gaat investeren in vastgoed met weinig geld. Dan zal je automatisch je gehele inleg in één specifieke sector stoppen.

Pas hier dus erg mee op! Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie in de toekomst. Kortom zorg ervoor dat je voldoende spreiding aanbrengt in je beleggingsportefeuille of dat nu in vastgoed is of in andere beleggingen!

Eindoordeel

Zoals je in deze blog post hebt kunnen lezen kan je investeren in vastgoed met weinig geld (max €5.000). Als je weinig geld hebt kan je niet direct investeren in het residentieel vastgoed (woningen of appartementen).

Echter je zult dan indirect moeten gaan investeren in vastgoed (in vastgoed beleggingsfondsen / ETF’s) of mogelijk in garageboxen.

Ben jij begonnen met investeren in vastgoed met weinig geld? Laat je reactie hieronder achter en laat ons weten hoe je dit hebt aangepakt!

Wil jij nu ook gaan beginnen met investeren in vastgoed? Lees in de blog post “Hoe beginnen met investeren in vastgoed?” hoe je dit moet aanpakken!

Heb je geen geld en wil je toch gaan investeren in vastgoed? Lees dan de blog post “Hoe vermogen opbouwen?” over hoe je het beste vermogen kunt opbouwen

25 gedachten over “Investeren in vastgoed met weinig geld”

 1. Beste,

  Dank voor de uitleg en alle moeite die je stopt in de blog.
  Stel ik wil een parkeerplek of garagebox kopen voor 50K. Hiervan heb ik 30-40% eigen vermogen.

  Waar zou ik 60-70% van het bedrag kunnen financieren? De grote banken bieden alleen maar informatie aan m.b.t. beleggingspanden vanaf 100k.
  Ik zie af en toe een kleine partij leningen aanbieden, maar dit zijn meer voor consumentenuitgaven (en hebben daardoor een hogere rente). Dit is logisch, want consumenten uitgaven zijn meestal ‘slechte uitgaven’ (auto, boot, computer etc).

  Idealiter kan ik na een jaar of 3-5 de parkeerplek doorverkopen en daarmee, naast de huurkosten, ook capital gains als winst opstrijken.

  Zou ik ook mogen weten wat jij privé hebt gedaan qua studie o.i.d? Heb jij real-estate lessen lopen volgen op de universiteit oid? Wellicht dat ik dat ook zou kunnen kiezen als keuzevakken.

  • Beste ZEB,
   Ten eerste mijn dank dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten. Leuk om te lezen dat je ook interesse hebt in investeren in vastgoed!

   Zelf heb ik (nog) geen garagebox of parkeerplek gekocht. De laatste tijd ben ik me daar wel meer in aan het verdiepen, maar ik heb zelf dus nog geen ervaring in welke banken je het beste kan gebruiken voor de financiering. Wat betreft je terugkoppeling dat een consumenten lening (meestal) een hogere rente heeft dat klopt inderdaad. Aan de andere kant is ook de rente voor een vastgoedhypotheek (een hypotheek voor het aankopen van vastgoed voor de verhuur) ook hoger dan voor een hypotheek voor een eigen woning.
   Verkijk je daar niet op. Ik deed net even een snelle check bij rente.nl voor een consumenten krediet en de rente is niet veel hoger dan voor een vastgoedhypotheek.
   Als je een garagebox via een vastgoedhypotheek wilt financieren dan zou ik het eens proberen bij de volgende partijen:

   Thuiz Hypotheken
   Financiering Regelen
   Mogelijk

   Dit zijn allemaal intermediair die gespecialiseerd zijn in het financieren van vastgoedbeleggingen. Ik zou denken dat ook voor jou garagebox zij hier een passend voorstel voor moeten kunnen doen. Als je alle 3 de partijen benaderd weet je gelijk wie de beste voorwaarden heeft en waar je het beste gevoel bij hebt.

   Zelf heb ik geen studie gedaan die iets met vastgoed te maken heeft. Zelf heb ik HTS werktuigbouwkunde gestudeerd en dat gaat je niet veel verder helpen in het vastgoed ben ik bang… Bedenk wel dat voor investeren in vastgoed je niet persé een specialist hoeft te zijn in alle vakgebieden. Het is wel belangrijk dat je de basis principes kent en de juiste mensen weet in te schakelen voor de onderwerpen waar je geen verstand van hebt.

   Als je een studie wilt doen om je kennis in vastgoed te vergroten kan je denken aan de volgende studies:

   – HBO Vastgoed en Makelaardij
   – Master of Real Estate (zie link)

   Verder zijn er nog veel andere studie’s en cursussen te vinden. Zoek even met Google en je vindt voldoende aanbod.
   Uiteindelijk is investeren in jezelf dmv een studie de allerbeste investering die er is! Niemand pakt je dat meer af en hiermee ontwikkel je jezelf. Dus als je dat kunt doen is dat altijd een goede keuze.

   Hopelijk kan je hier verder mee. Veel succes en kom nog eens terug!

 2. Super dat je al deze informatie gratis deelt via je blog!
  Ik heb zo al veel kunnen leren over investeren in vastgoed.
  Kan ik me ergens aanmelden zodat ik een melding krijg zodra er een nieuwe blog post online staat?

  Dank hiervoor!

  Grt, Tabita

  • Beste Tabita,
   Leuk dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!
   Deze vraag heb ik vaker gehad en daar had ik tot een paar weken geleden nog niks mee gedaan, maar nu deze wel.
   Je kunt je inschrijven om nieuwe blog posts te ontvangen via de volgende link.

   Veel succes en hopelijk tot ziens!

  • Raoul,
   Mijn dank voor je reactie. Leuk dat je de tijd hebt genomen om te reageren!
   Er zit ook geen addertje onder het gras… Ik hoop zo transparant en eerlijk mogelijk over de voordelen EN nadelen van investeren in vastgoed te schrijven.
   Investeren in vastgoed is niet het ideale “wondermiddel” als je vermogen wilt opbouwen en uiteindelijk financieel onafhankelijk wilt worden. Echter investeren in vastgoed is een krachtige manier om “assets” op te bouwen. Er zitten alleen wel risico’s aan en die wil ik ook graag belichten.

   Veel succes en het gaat je goed! Belangrijkste is gezond blijven.

 3. Hi, ik wil graag gaan investeren in vastgoed! Ik wil zo snel mogelijk niet meer hoeven te werken. Hoe kan ik het beste beginnen met investeren in vastgoed? Dank voor uw reactie! Balil

 4. Beste HKOTV, mijn hartelijk dank voor al je artikelen. Heel leerzaam! Ik heb helaas geen eigen geld, maar wil wel gaan investeren in vastgoed. Kan ik ook gaan investeren in vastgoed zonder eigen geld? Bij voorbaat dank, Nachi

  • Beste Nachi, dank voor je reactie. Zonder eigen geld gaan investeren in vastgoed is (mijn inziens) niet mogelijk. Dit moet je eigenlijk ook niet willen. Probeer klein te beginnen en je investeringen langzaam aan op te bouwen. Zo loop je minder risico en kan je toch beginnen met het opbouwen van eigen vermogen. Veel succes ermee!

 5. Dank voor je blog en duidelijke uitleg. Kun je nog iets specifieker zijn over de vastgoed EFT’s bij DE GIRO? Je kan namelijk niet filteren op vastgoed maar wel op naam. Groet Kinga

  • Beste Kinga, ten eerste mijn dank voor je reactie. Ik begrijp niet precies je vraag. Als je bij De Giro in ETF’s wilt gaan beleggen kan je via de volgende link alle ETF’s vinden. Verder zijn er ook trainingsvideo’s te vinden die je uitleg geven hoe je kunt investeren via De Giro.
   Hopelijk kan je hier verder mee! Mocht je nog een vraag hebben dan hoor ik het wel.

   • Yes dit beantwoord mijn vraag. De zoekfunctie van de De Giro app is niet best maar met behulp van wat vloggers zijn we gestart met 2 EFT’s en daar maandelijks een vaste bijdrage in te stoppen. Morgen gaan we bij een garagebox kijken dus de start is gemaakt!

    • Kinga, leuk dat je dit nog even wilde delen! Veel succes met je investeringen. De eerste stappen zetten in vaak de moeilijkste. Nu gewoon rustig je eigen plan gaan uitstippelen en daar dan aan vast houden (en niet in paniek raken als het even tegen zit).
     Veel succes ermee en kom nog eens terug!

 6. Goedendag, wat een duidelijke en informatieve blog is dit! Daar hebben we nog eens wat aan in deze tijden.
  Mijn naam is Mike (25) en spar/deel graag mijn ervaringen met het beleggen in vastgoed met relatief weinig geld.

  Een tip om ervoor te zorgen dat je je vermogen vergroot, naast het besparen op je uitgaven is een bijbaantje zoeken in het weekend. Ikzelf heb dit gedaan naast mijn 40-urige werkweek. Uiteraard begrijp ik dat als je een gezin hebt dat dit bemoeilijkt word maar no pain no gain en no guts no glory, soms moet je investeren in tijd om daar weer rendement uit te halen 🙂

  In 2016 heb ik een nieuwbouw appartement gekocht en in begin 2017 werd deze opgeleverd. Hier heb ik een jaar in gewoond, in deze tijd heb ik het gestoffeerd en gemeubileerd.

  Vanaf 2018 ben ik het gaan verhuren en creëerde ik hierdoor een passief inkomen naast mijn vaste inkomen per maand. Nu 2 jaar later heb ik een vermogen opgebouwd op mijn spaarrekening en zit ik met een overwaarde van ca. €110.000.

  Nu ik dit heb gedeeld spar ik graag over wat jullie mening/advies is op dit moment. Is het mogelijk en gunstig mijn overwaarde te gebruiken voor een residentiële investering in het buitenland of Nederland? Of zal ik mijn overwaarde en vermogen ergens anders voor gebruiken?

  Ik hoor het wel! Groet Mike

  • Mike, dank voor je reactie. Mijn complimenten hoor, je bent super goed bezig en hebt al heel veel vermogen opgebouwd op zo’n jonge leeftijd!
   Uiteraard kan je de opgebouwde overwaarde gebruiken om een nieuw beleggingspand aan te kopen. Hiervoor moet je dan wel een interessant beleggingspand kunnen vinden die je een goed rendement gaat opleveren. Dit is ondanks de coronacrisis zeker niet makkelijk. Onlangs was er namelijk in het nieuws dat de huizenprijzen nieuwe recordhoogtes hebben bereikt. Echter als je een interessant beleggingspand kunt vinden is dit zeker een goede optie.
   Mocht je nu niet een interessant beleggingspand kunnen vinden dan kan je het opgebouwde vermogen natuurlijk ook in een indexfonds / ETF gaan beleggen. Dan loop je relatief weinig risico en kan je toch nog een aardig rendement behalen (op de lange termijn uiteraard). Zorg er wel voor dat je gespreid gaat inleggen! En let op “rendementen uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst”.
   Dat laatste zou op dit moment mijn keuze zijn, echter dat is een persoonlijke keuze en hangt af van de beschikbaarheid van interessante beleggingspanden. Veel succes ermee!

 7. Dank voor de nuttig info! Ik ga ermee aan de slag. Maar wacht toch even af totdat de huizenprijzen gaan dalen. Door de coronacrisis kan dat bijna niet anders! Daarna stap ik in. Ga zo door!

 8. Het zijn spannende tijden nu met de coronacrisis, maar wellicht komt er nu een moment aan om te gaan investeren in vastgoed. Ik heb alleen weining geld om te investeren… Dank voor deze blog post! Erg nuttig!

  • Ramon, het zijn idd spannende tijden. Niemand weet hoe lang de coronacrisis gaat duren en wat de precieze gevolgen zullen zijn. Dat de economie door de coronacrisis een flinke knauw krijgt is wel duidelijk. Hoe de huizenmarkt er precies op gaat reageren zullen we later dit gaat zien! Veel succes idg. Blijf vooral gezond!

Plaats een reactie